Bloggere liker «Super»

«Julie kan ikke alltid vite hvor hun er, hva som er i nærheten, hvem som følger etter henne. Og det gjør denne boka enda mer spennende enn den ellers ville vært. For det er både spenning, humor, romantikk og uhygge i mengder her», skriver Mari på bloggen sin Maris mørke hjørne om ungdomsromanen «Super». «Og bare fordi en er blind, betyr da ikke det at en ikke kan ta i, både på den ene og den andre måten? Det er jo nettopp det som gjør denne boka super!»

«Jeg og norske bøker går vanligvis ikke bra sammen, men noen få ganger finner jeg fantastisk bok, » skriver Mia Isabella på sin blogg. «Dette var en av de fantastiske bøkene. Jeg ble veldig positivt overrasket. Boka handler ikke bare om enda en femtenåring som vil oppleve mer spennende ting og «bli kul». Den handler om så mye mer enn det.» (…) «Boka var bare så utrolig bra. Jeg syntes hovedpersonen Julie var så uavhenig og sterk og modig.»

«For en seende virker det som om forfatteren gjør en overbevisende jobb i å skildre hvordan det er å være blind, » skriver skolebibliotekaren på Presterød Ungdomsskole. «Endre Lund Eriksen er en mester i å formidle triste ting med humor, i Super fortsetter han den gode tradisjonen fra bøkene om Pitbull-Terje.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s