Alvin Pang blir plate

Ketil Høegh synger.

Ketil Høegh synger.

I disse dager er jeg i Bodø, der vi for tida spiller inn Alvin Pang-plate. Ketil Høegh synger så det står etter, og bak spakene sitter Are B. Simonsen og styrer det hele med kyndig hånd.

IMG_2436

Are B. Simonsen bak spakene.

Tore Johansen og jeg har skrevet låtene, det vil si: jeg har knotet ned tekstene og Tore har forvandlet dem til morsomme, vakre og heftige sanger. De som har hørt den første Alvin Pang-lydboka har alt stiftet bekjentskap med noen av sangene, men det er også masse nytt materiale på plata: 10 sanger blir det totalt. Den musikalske trollmannen Are B. Simonsen har arrangert låtene og topper laget med Børge Pettersen-Øverleir på gitar. Og i dag får vi hjelp av selveste Eva Trones som skal synge Alvins mamma på et par av låtene. Vet du ikke hvem Eva Trones er? Sjekk ut den vakre og Spellemann-vinnende plata «Lille Bille», der Eva synger Terje Nilsens barnesanger.

Komponist Tore Johansen passer på.

Komponist Tore Johansen passer på.

Skuespiller Ketil Høegh, som også har lest inn den første lydboka (snart skal vi lage en til) er Alvin Pang på plata, og gir full gass i titler som «Superhelt» og «Du e en unge». For ikke å snakke om den jazzete låta «Du skal få mi søster billig». Pluss mye mer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s