VERDENS BESTE – programmet for barnefilmfestivalen i Tromsø er klart!

I dag slapp vi programmet for VERDENS BESTE – Tromsø Barnefilmfestival. 29.mai-2.juni blir det internasjonale kvalitetsfilmer for store og små på Fokus og Verdensteatret i Tromsø, fra tidlig til sent. 60 kr per billett – eller betal 300 kroner og se så mange filmer du vil!

Vi har filmer til alle aldersgrupper, men flest filmer for de mellom 10 og 14.

Her er noen av godbitene:

NONO I SIKKSAKK – nederlandsk roadmovie med politi og røvere – og Nono, som drar ut på actionpakket reise i Europa på jakt etter sannheten om hva som egentlig skjedde med mora. (Fra 10 år)

HEKTA PÅ HOCKEY – canadisk film som selv de som ikke liker sport og hockey kommer til å elske – og du kan risikere å bli hekta på hockey… (Fra 10 år)

ERNESTE & CELESTINE – fransk animasjonsfilm med bl.a. Stig Henrik Hoff om et uventet vennskap mellom en mus og en bjørn. Åpningsfilm. (Fra 4 år)

BRAM – MED MAKK I ROMPA – nederlansk film om Bram som gleder seg til å begynne på skolen, men siden han aldri klarer å sitte i ro, blir han snart oppfattet som klassens umulius. (Fra 6 år)

DRØMMELAGET – og kort tid etter at Alex Fergusons annonserte sin sortie som Manchester United-trener, kan vi friste med en fotballfilm der den tidligere Manchester United-treneren Matt Busby står sentralt. (Fra 10 år)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s