Fine anmeldelser på uprisen.no

Baksiden-forsiden«Baksiden» har fått mange fine anmeldelser fra ungdom på uprisen.no.

Uprisen.no er nettsiden der ungdom anmelder bøker, og det er blant disse bøkene kandidatene til Uprisen velges ut av en ungdomsjury.

Her er noen sitater – med link til selve anmeldelsen:

«Det er nok spenning i den til å få deg hekta, ein solid 5ar til denne forfattaren,»  skriver Alexander.

«Jeg likte denne boken veldig godt! Den er spennende, og av å til klarer jeg ikke legge den fra meg. Den er så spennende, at det er som å se en film, for du kan nesten se det for deg det du leser, å dette skjer automatisk,» skriver Anette Ak, 14 år, som gir boka terningkast 6.

«Jeg anbefaler alle å lese denne boken og jeg gir den 6/6,» skriver Gard Rye Høyforslett.uprisen

«Boken var spennende, og jeg klarte liksom ikke å slippe taket så mye i den. Dette var en av de beste bøkene jeg har lest i uPrisen. Jeg anbefaler boken til ungdom, og kanskje til og med voksne,» skriver Ole Marius Evensen.

«Det var ALLTID noe spennende som skjedde og den var til tider helt umulig å legge fra seg. En veldig god bok! Jeg velger å gi boka terningkast 6″, skriver Malin Bargel.

«Baksiden er ein fantastisk sci-fi som handlar om alt frå anti-spyware til månen. Forfattaren har sprengt budsjettet med fantastiske og nye idear, noko som gjer boka spennande og innhaldsrik. Når lesaren opnar boka får han ein openberring frå bokguden. Ein klar 6-minus frå mi side,» skriver Julius Rosager.

Fristen for å anmelde bøker som kan bli nominert til ungdomsbokprisen Uprisen gikk ut 15.desember. Nå er det opp til juryen å velge ut hvilke bøker som skal nomineres, før ungdom fra klasser i hele landet skal stemme fram vinneren.

Jeg var så heldig å vinne Uprisen i 2008 for «Pitbull-Terje blir ond».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s