On the road again

Denne uka er jeg på turné for Den Kulturelle Skolesekken (DKS). Jeg kjører fram og tilbake i Nord-Troms og viser kortfilmen «Theodors Magiske Revansj» for elever i småskolen.

IMG_4633.JPG

Med smartboard-tavle eller projektor blir klasserommet omgjort til kinosal.

Det er alltid meningsfylt å besøke skoler for å lese fra bøkene mine eller vise film. Og spesielt artig når de liker det de får oppleve så godt som elevene som har sett «Theodors Magiske Revansj» denne uka. Barna fryder seg, gyser, ler – og vil ha mer! Så da blir jeg inspirert til å finne på mer baluba …

IMG_4638.JPG

Jeg har kjørt MANGE mil denne uka, men med lydbok på øret, går tida fort.

IMG_4653.JPG

Stort engasjement både under visning, og etterpå. Da snakker vi om filmens tema mobbing, og om hvordan filmen ble laget.

Theodors Magiske Revansj teaser from Fabelfjord on Vimeo.

«Theodors Magiske Revansj» er basert på en idé av Roger Gihlemoen og handler om Theodor som hver dag blir plaget av bølla Bremer. En dag må Theodor og storesøstra Vilja flykte fra en rasende Bremer og de søker tilflukt i huset til en rar kunstner – Tegnemester Tusj. Det viser seg han har en magisk pensel som kan gjøre tegninger levende. Kanskje den penselen kan brukes til en magisk revansj mot Bremer…?

Regien er ved Jim S. Hansen og filmen er produsert av Fabelfjord med Merete Korsberg som produsent, og meg som medprodusent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s