«Døden» får skryt

Nå begynner det å komme reaksjoner fra lesere og anmeldere der ute på «Døden – dødsens seriøse fakta», tegneserien som jeg har laget sammen med Sigbjørn Lilleeng.

«Tegningene sitter som et skudd sammen med Endre Lund Eriksens tekster som veksler mellom dialog og monolog i snakke- og tankebobler, og en allvitende fortellerstemme i ren tekst,» skriver anmelder Anne Schäffer i tidsskriftet Prosa i en grundig og god anmeldelse av boka.

Morten Olsen Haugen skriver på sin Instagramkonto BokMorten: «inneholder mange smarte og gode grep – slik som dette at fortelleren og hovedpersonen snakker med hverandre, og hovedpersonens familie blir eksempler. Men dermed kommer døden også ekstremt nært, og det er godt mulig at #detblirgrining mens man leser denne.»

Under tittelen «Gullduo» skriver Leser Søker Bok (som også har veiledet Sigbjørn og meg for at vi skal lage en bok som er lettlest og tilgjengelig for lesesvake lesere) mye pent om boka, blant annet: «I boka lærer leseren ulike fakta om døden, både rent fysiologisk og kulturelt. I tillegg er det en historie som går rett i hjertet på leseren.» Les hele omtalen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s