Hvordan jeg tjente min første million

Omslaget er av Eivind Stoud Platou, Handverk.

Denne uka er min nye roman «Hvordan jeg tjente min første million» på vei ut i bokhandlene. Boka inneholder noen tips til hvordan man kan bli millionær, som jeg håper ungdom ikke følger …

Her er forlagets omtale av boka:

Robin Stormer (15) er den eneste normale i en familie som ellers består av  rabiate raddisser. De tror de skal redde hele verden, men klarer ikke engang sette inn i oppvaskmaskina etter seg.

Da den populære Høyre-ordføreren Torvald Oterhals flytter inn i nabohuset, forelsker Robin seg i den vakre og atletiske sønnen hans, Christian Fredrik.

Men skal Robin ha noen som helst sjans til å sjekke opp Christian Fredrik og bli en del av den velfungerende familien Oterhals, må han bli millionær først.

Og Robin vet hvordan.

En riv ruskende morsom fortelling om aksjespekulasjon, store drømmer – og et desperat behov for frihet til å være seg selv.

Robin går i gang med storslått aksjespekulasjon, med penger han har lånt i foreldrenes navn … Samtidig prøver han å innynde seg hos familien Oterhals og sønnen Christian Fredrik. Noe går bra, men mye går også galt i denne historien, som forlaget karakteriserer som en politiske satire for ungdom. Jeg vil kalle det en oppvekstroman om å prøve å finne seg selv i en rabiat familie der alt bare er rot.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s