Men noe skjer, også i koronaens tid

Forlagene har nesten ingen arrangementer, og i alle fall ingen forlagsfester nå i koronaens tid. Men Den Kulturelle Skolesekken er i gang, med store mengder sprit (til hendene!) og god avstand. Og førstkommende lørdag opptrer jeg på Ordkalotten og leser fra «Hvordan jeg tjente min første million» for aller første gang.

Så fornøyd blir man av å endelig få dra på DKS-turné igjen…

Disse ukene er jeg på DKS-turné med «Verdens beste pappa» i Oslo. Så langt har bare noen få forestillinger blitt avlyst på grunn av koronakarantene for noen uheldige klasser. Se for eksempel sak på Rustad skoles hjemmeside om besøket der i forrige uke.

Til helga er det Ordkalotten – Tromsø Internasjonale Litteraturfestival. Lørdag 7.november opptrer jeg på Nordnorsk Forfatterlags arrangement «Litterære ØYeblikk», sammen med Sanne Mathiassen, Sollaug Sargon og Ingvild Holvik. Dette blir først gang jeg leser fra «Hvordan jeg tjente min første million». Første gang siden jeg leste inn lydboka i kjelleren, vel å merke 😉

Onsdag morgen er jeg forresten gjest i Nitimen. Jeg skal snakke om begge de nye bøkene – både «Hvordan jeg tjente min første million» og «Døden».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s