Minus mamma pluss litt til

Travel høst med ny jobb, ny bok og turneer – og dermed blir det ikke så ofte jeg får oppdatert denne siden. Så her kommer en rask oppsummering på tampen av året.

Det har kommet mange hyggelige tilbakemeldinger og fine ord om «Minus mamma» i løpet av høsten. Blant annet fra nettsiden Periskop da de ga juleboktips: «Dette er en roman om å forsøke å nøste opp i en floke som egentlig ikke lar seg løse. Mirandas mor døde i en ulykke, og Miranda tenker det ikke er noen vits i å gråte hver dag. Samtidig kjenner hun at det er noe som ikke stemmer. Hun ender opp med å etterforske sin egen mors død, og underveis finner hun ut litt av hvert. Boka er en sjelden kombinasjon av lun og humørfylt krim om å håndtere sorg på sitt eget vis, og om å komme seg videre. En av de beste til Endre Lund Eriksen.»

18.desember var jeg gjest i Helgemorgen på NRK P2 sammen med programleder Solveig Kloppen. Temaet var hvordan minnes de vi savner i jula. Du kan se innslaget ved å klikke på bildet her:

Det var et beslektet tema for møtet Human-Etisk Forbund Tromsø inviterte til 20. oktober – «Hvordan snakke med barn om døden». Ordstyrer Aud Tåga og psykolog Kristian Overrein ogpå bildet sammen med meg.

Selv om jeg har vært mest rundt på turné med «Døden» i høst, har det også blitt et par opptredener med «Minus mamma», blant annet på Tromsø bibliotek.

Og hvis du vil høre meg lese et utdrag fra boka, kan du gjøre det her:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s