Alvin Pang og hva foreldre gjør når du sover

SAMMEN MED OLVE ASKIM (tegninger)

Hvorfor har mamma det bestandig så travelt med å legge Alvin? Hva er det hun og Freddy driver med når Alvin har sovnet? I kveld skal han finne det ut. Når mamma tror han har sovnet, sniker Alvin seg opp og spionerer på mamma og Freddy. Og han får seg litt av en overraskelse …

Bok nummer 3 om Alvin Pang.

Bestill boka

Kritikere om boka:

«Alvin Pang er en karakter i beste Albert Åberg-stil, humoristisk og upretensiøst framstilt. Lund Eriksen snakker med en fortellerstemme som er på lag med barnekarakterene i boken. Det barnlige blikket i boken makter å være enkelt og direkte talende til sin målgruppe.»

Jon Wesseltoft, barnebokkritikk.no 

«Eriksen skaper et moderne og fargerikt fellesskap rundt Alvin, som bor sammen med mor, stefar Freddy og Elvira. Bestevennen Adil er, likhet med Freddy, et kjærkomment ikke-vestlig innslag i den ellers så hvite, norske barnelitteraturen. »

«Som i de tidligere bøkene handler det, på morsomt og rørende vis, om barns forestillinger, forventninger og fantasier.»

«Olve Askims illustrasjoner er energiske, definerte og vittige.»

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

“Forfatteren har klart å skape et moderne og fargerikt fellesskap med en stefar og en venn med en ikke-vestlig bakgrunn i en ellers så hvit barnebokverden. Dette er friske og artige fortellinger for småbarna, humørfylt illustrert av Olve Askim.”

6 av 6, Hege Fosse Pedersen, Foreldre & Barn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s