Dyrenes Detektivbyrå: Kattenapperen

Dyrenes-Detektivsbyrå_Forside_Kattenapperen_Promo_e9a64faa-d4f7-4e9e-b652-c8a9650a727cNy detektivserie om et detektivbyrå helt utenom det vanlige, på et sted der ingen skulle tro at et detektivbyrå kunne finnes…

Nora elsker dyr og er kjempeglad for at hun har fått bli aspirant i Dyrenes Detektivbyrå. Sammen med den pensjonerte mesterdetektiven Carl Berner og den hyperaktive minken Mirja er hun klar for å etterforske alt av dyresaker i den lille byen Nordlund. Men en dag forsvinner kattungen til en jente i klassen. Og Nora blir selv mistenkt! Hvalrossen Carl Berner virker mest opptatt av å knaske tørrfisk, mens Mirja vil arrestere alle.

Kan virkelig Nora og vennene i Dyrenes Detektivbyrå klare å løse mysteriet med kattenapperen?

Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover.

Skrevet av Endre Lund Eriksen og Gisle Normann Melhus. Tegnet av Regine Toften Holst.

Skjermbilde 2019-09-03 kl. 16.50.23

Nora kan alt om dyr og elsker alle slags dyr i alle slags størrelser. Men når noen er slem mot dyr, blir hun sint, veldig sint.

 

Skjermbilde 2019-09-03 kl. 16.52.04

Carl Berner var mesterdetektiv i hovedstaden i mange år, og skal visstnok ha fått en hel plass oppkalt etter seg. Pensjonist-tilværelsen skal egentlig foregå i ro og mak, har han tenkt, og derfor har han bosatt seg på det stedet i Norge med minst kriminalitet – Nordlund.

★ DD_015

Mirja kan Mink Fu, Da Capo Eira og mange andre kampsporter som hun ikke nøler med å bruke. Hun arresterer først, og spør etterpå. Selv om Dyrenes Detektivbyrå egentlig ikke har myndighet til å arrestere.

  • Bestill fra Pangbok.no
  • Barnebok 6+
  • 92 sider
  • Rikt illustrert
  • Cappelen Damm 2019