Baksiden

Baksiden-forsidenKatrine (16) vil ikke at noen skal vite at faren hennes var med i romskipet som forsvant på baksiden av månen. Men en dag får hun en mail som snur opp-ned på alt.

I et Oslo preget av fremmedfrykt og terror, prøver Katrine å finne seg til rette i den nye klassen. Men så begynner hun å få krypterte meldinger – fra pappa, som forteller at han befinner seg på baksiden av månen, i en hemmelig base. Sammen med nettvennen Julian trekkes Katrine inn i en verden av krypterte eposter, overvåkning og spioner. De får mistanke om at det finnes hemmeligheter på månen som noen er villige til å gjøre alt for å holde skjult.

 

En spennende thriller om hacking, overvåkning – og mormonere.

BOKA BLE NOMINERT TIL UPRISEN OG TIL HAVMANNPRISEN.

 

«Jeg skulle ønske jeg kunne sende dette til deg, Julian. Du er den eneste jeg stoler på, eller tror jeg kan stole på, men jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å ta sjansen på å sende denne mailen til deg. Du kan komme til å tro jeg har blitt psykotisk, tatt narkotika, slått hodet i noe hardt, eller at jeg bare kødder med deg.»

ANMELDELSER/OMTALER:

Skjermbilde 2018-01-13 kl. 16.08.38”Baksiden” er en gnistrende godt fortalt og spennende roman for ungdom, men fungerer også helt briljant for voksne.»

”Baksiden” lå lenge an til en sterk femmer på terningen, men slutten sørget for seks,»

«Uten å røpe for mye kan vi slå fast at den er både nervepirrende og hjerteskjærende.»

Rune Nilsen, Bodø Nu

«Gjett om jeg fikk fart på både tursko og strikkepinner, da jeg begynte å høre på denne boken. Den er medrivende til tusen, og så finurlig satt sammen, at den holdt på min oppmerksomhet hele veien»

«Dette er en glimrende historie, mørk og spennende og gøy å høre på. Den passer for ALLE, men vær spesielt obs dere som er på jakt etter bøker til gutter i «den vanskelige alderen», Baksiden er midt i blinken!»

Bokblogger Tina Sundal om lydboka

 

 

ARTIKLER OM BOKA:

 

FAKTA OM BOKA:

  • Fra 12 år
  • 352 sider
  • Også som lydbok utgitt av Lydbokforlaget
  • Bestill fra Pangbok.no